Skal du sælge din bil?

Udfyld formularen herunder. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 48 timer.

KPS Trading – din specialist inden for brugte handicap- og specialbiler

Står du som borger foran at skulle af med din brugte specialbil? Skal du som sagsbehandler skaffe en ny, brugt bil til en borger? Eller har du som advokat eller kurator for et konkursbo brug for at komme af med et konkursbos brugte biler i en fart?

KPS Trading er specialister inden for køb og videresalg af brugte specialbiler – herunder handicapbiler, minibusser, personbiler og varebiler!

En troværdig og erfaren
samarbejdspartner fra start til slut

Vi har over 30 års erfaring fra branchen. Troværdighed, tryghed og tillid er tre nøgleværdier for os, når vi hjælper borgere, myndigheder og kuratorer med at sælge eller købe brugte specialbiler.

En tryg og hjælpende hånd gennem hele processen

Lad KPS Trading tage sig af alt det besværlige, hvis du står og skal sælge en brugt specialbil – hvad enten du er kommunal sagsbehandler, privat borger eller advokat eller kurator. 

Vi håndterer bl.a.:

  • Skriftlig vurdering af din bil inden for 48 timer
  • Afmelding af forsikring, nummerplader samt afklausulering ved kommunen
  • Afhentning og opbevaring i aflåst hal inden endelig godkendelse af købstilbud
  • Eventuel videreformidling og rådgivning i tilfælde af ønsker til særlig indretning

KPS Trading er ejet og drevet af ægteparret Kim og Pernille Søndergaard. Kim har i hele livet beskæftiget sig med biler. Igennem de sidste 33 år har han haft særlig fokus på speciel indrettede biler og har derfor stor erfaring med handel til både offentligt og privat. Pernille har været vidt omkring både i verden og i arbejdslivet, hvor hun har beskæftiget sig med både salg og marketing, procesudvikling samt med udlejning.